Mehmet ve Hüseyin Tosun İlkokulu

WEB https://mhtosunilkokulu.meb.k12.tr
Adres : 4 Eylül Mah.Şehit Mehmet Sarı Cad.no10 Kula/Manisa
VİZYON : İstiyoruz ki.... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin İstiyoruz ki.... Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki.... Okulumuzda hem öğretenler,hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki.... Okulumuzda çalışanlar,gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun.Doğruları yaptıklar zaman tepki alacaklarını sanıp korkmasın. İstiyoruz ki.... Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,bilgili ve kendine güvenen bireyler olmaları,yetişmelerinde fırsat eşitliği tanıyarak,onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap veren beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : Başlama:08:50 Bitiş:14:20
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Her türlü kara ulaşım aracı ile ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Kula Merkez, Narıncalı Pıtırak Köyü Yolu Üzeri.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 120 km,İlçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :